TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİNDEN KUTSO YÖNETİM KURULUNA TEBRİK ZİYARETİ

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) yeni dönem çalışmaları hızla devam ederken, tebrik ziyaretleri de sürüyor.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr.Aziz Murat Hatipağaoğlu, Kütahya İl Başkanı Gülçin Hizarcıoğlu Karaman ile beraberindeki heyet, KUTSO Yönetim Kuruluna kutlama ziyaretinde bulundu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu görüşmede, tanışma yapılarak, çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi paylaşıldı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, şehrin, bölgenin ve ülkenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak konulara büyük önem verildiğini, katma değeri yüksek üretimlerin ve yatırımların artmasının arzu edildiğini belirtti.

Bu çalışmaların daha etkili yürütülerek, verimli sonuçlar alınması için, iş dünyası temsilcilerinin yanı sıra, siyasi partilerin de önemli bir rolü olduğunu, iş insanlarının ihtiyaç ve taleplerinin, siyasi parti il başkanlıkları aracılığıyla merkeze iletilmesinin beklendiğini ifade etti. Yeni dönemdeki kısa ve uzun vadeli hedefler ve bunlara yönelik eylemlerin belirlenmesi amacıyla çalışmaların başladığını, KUTSO’nun tüm organları ve paydaşları ile bu yönde faaliyetlere devam edeceğini söyledi.

Görüş alış verişi yapılan ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin ve görüşmeden duyulan memnuniyetin sunulmasıyla sona erdi.

Haber: KUTSO Basın