DPÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANI KUTSO’YU ZİYARET ETTİ

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Cengiz Karagüzel, Dekan Yardımcıları Dr.Öğr.Üyesi Ümran Erçetin ve Dr.Öğr.Üyesi Durmuş Özdemir, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kuruluna hayırlı olun ziyaretinde bulundu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, DPÜ Mühendislik Fakültesi ile KUTSO arasında gerçekleştirilebilecek proje ve iş birliği çalışmaları hakkında fikir alış verişi yapılarak, Dekan Prof.Dr.Cengiz Karagüzel tarafından, Fakülte binasında KUTSO yetkililerine tahsis edilen çalışma odasının anahtarı takdim edildi.

Geliştirilebilecek iş birliği alanları, bölgesel kalkınma hamleleri, üniversite sanayi iş birliğinde sanayiciler için yapılabilecek ortak çalışmalar, işletmelerdeki enerji maliyetlerinin düşürülmesi için yapılan projenin Kütahya’da uygulanması, öğrenci stajları, KUTSO temsilcilerinin fakülte öğrencileriyle buluşturulması gibi konularda görüş alışverişi yapıldı.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce, KUTSO Yönetim Kurulunun İstanbul Ticaret Odası, Kocaeli Sanayi Odası, İTÜ ARI Teknokent ziyaretleri ve görüşülen konular, DPÜ ile yürütülen mentörlük programı, sanayinin ihtiyaç duyduğu insan kaynağı, düzenlenecek olan Kariyer Günleri etkinlikleri hakkında bilgi paylaştı. Üniversite ile KUTSO iş birliğinin artarak sürdürülmesinin arzu edildiğini dile getirdi.

İyi dileklerin ve görüşmeden duyulan memnuniyetin ifade edilmesiyle ziyaret sona erdi.