KÜTAHYA ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ KUTSO’YU ZİYARET ETTİ

Kütahya Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ile Yönetim Kurulu üyelerinin bulunduğu ziyarette, faaliyetlere ilişkin karşılıklı bilgi alışverişi yapıldı.

Kütahya Valiliği himayelerinde, KUTSO koordinasyonunda, Kütahya Belediyesi, Kütahya Ticaret Borsası, Gediz, Simav, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odaları, Organize Sanayi Bölgeleri katkılarıyla, Hatay’da 1000 konteynerdan oluşan Kütahya Kardeş Kent kurulmasına yönelik devam eden çalışmalar hakkında bilgi paylaşıldı.

Kütahya Orman Bölge Müdürü Erdal Dingil, 21 Mart Dünya Orman Günü kapsamında Kütahya’da yapılacak etkinliklere ilişkin bilgi verdi. Bu yıl kamu kurumları ve meslek odaları başta olmak üzere paydaşların iş birliğinde, “6 Şubat Deprem Şehitleri Ormanı” oluşturulmak üzere, ağaçlandırma çalışmaları yapılacağını belirtti. Bu ormanda KUTSO adına ağaç dikimi için de bir alan oluşturulduğunu, iş birliğinden memnuniyet duyulduğunu ifade etti.

KUTSO Yönetim Kurulu üyeleri tarafından, daha önce, Kütahya Afyonkarahisar yolu üzerinde KUTSO Ehrami Karaçam Hatıra Ormanı oluşturulduğu, her yıl Mart ayında ilimizde düzenlenen Orman Haftası programlarına katılım sağlandığı, bu yıl da etkinlikler kapsamında KUTSO üyeleri adına ağaç dikimi yapılacağından memnun oldukları belirtilerek, 21 Mart etkinliğine üyelerle birlikte katılmanın planlandığı ifade edildi.

 

Haber: KUTSO Basın