Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Mart ayı meclis toplantısı, KUTSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Kütahya Belediye Başkanı Prof.Dr. Alim Işık’ın konuk edildiği toplantıya, KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, Meclis Üyeleri ve Meslek Komite Başkanları katıldı.

Kütahya Belediye Başkanı Prof.Dr. Alim Işık, KUTSO Meclisine hitabında, kentsel dönüşümle ilgili devam eden çalışmalar, şehir içi ulaşımdaki düzenlemeler, sosyal ve ekonomik hayata yönelik yürütülen projeler, yapımı süren beş yıldızlı otel, yeni sanayi siteleri, şehrimizde uygulanacak bazı projelerle ilgili esnafın ve halkın görüşlerini almak üzere yapılan anket çalışmaları gibi konularda bilgi paylaştı. Başkan Işık, konuşmasından sonra, KUTSO meclis üyelerinin sorularını cevaplayarak, görüş ve önerilerini dinledi.

Kütahya Belediye Başkanı hitabının ardından, KUTSO Meclis Başkan Vekili Harun Yurdagül başkanlığında gündem maddelerine devam edildi. Bu kapsamda,  Meclis Divan Kâtibi Kemal Emre Olçar, bir önceki toplantının karar özeti vb. hususları, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu mali konuları, Yönetim Kurulu Üyesi Melih Aslan Azami Fiyat Tarifelerini, Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Kırdar ise Şubat ayı faaliyet raporunu sundu.

İçimizden Bir Ses gündeminde, maden sektörüne ilişkin sunum yapan Meclis Üyesi Hasan Acar’a, KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral tarafından günün anısına teşekkür plaketi verildi.

Gündem maddeleri ve konuşmaların tamamlanmasıyla, KUTSO Mart ayı meclis toplantısı, iyi dilekler paylaşılarak, Meclis Başkan Vekili Harun Yurdagül tarafından kapatıldı.

Haber: KUTSO Basın