Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Haziran ayı meclis toplantısı, KUTSO sosyal tesisinde düzenlenen akşam yemeğinin ardından, toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya, KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, KUTSO Meclis Başkan Vekili Harun Yurdagül ve Meclis Üyeleri, Meslek Komite Başkanları ve KUTSO Akademik Danışmanı Öğretim Üyesi Dr. Zeynep Hiçdurmaz katıldı.
KUTSO Meclis Başkan Vekili Harun Yurdagül başkanlığında yapılan toplantıda, ilgili gündem maddeleri gereğince, Meclis Divan Kâtibi Kemal Emre Olçar, bir önceki toplantının karar özeti vb. hususları, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu mali konuları, Meclis Üyesi Recep Çağdaş Hesapları İnceleme Komisyonu Raporunu, Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Kırdar ise Mayıs ayı faaliyet raporunu sundu.
KUTSO Akademik Danışmanı Öğretim Üyesi Dr. Zeynep Hiçdurmaz Meclise hitabında, Kütahya’da uluslararası proje ofisi bulunan kamu kurumları arasında iletişim ve iş birliğini artırarak yeni faaliyetler için uygun zemin oluşturmak ve şehrin özellikle sanayi alanındaki ihtiyaçlarını tespit ederek ortak hareket etmek amacıyla Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Merkez Kampüste gerçekleştirilecek olan Kütahya Uluslararası Projeler Zirvesi’ne KUTSO olarak katılacaklarından bahsetti.
İçimizden Bir Ses gündeminde, 5. Meslek komitesi faaliyet alanları ve otomotiv sektörü hakkında sunum yapan KUTSO Meclis Üyesi Süleyman Selvi’ye, KUTSO Meclis Başkanı Nafi Güral tarafından günün anısına teşekkür plaketi verildi.
Gündem maddeleri ve konuşmaların tamamlanmasıyla, KUTSO Haziran ayı meclis toplantısı, iyi dilekler paylaşılarak, Meclis Başkan Vekili Harun Yurdagül tarafından kapatıldı.
Haber: KUTSO Basın