KUTSO’DA SİGORTA ACENTELİĞİ İL DELEGELİĞİ SEÇİMLERİ YAPILDI

 

 

 

 

Sigorta Acenteliği İl Delegeliği seçimleri, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) hizmet binasında, sigortacıları temsilen KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Melih Aslan ve sigorta acente temsilcilerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

“Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi ile Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esaslar” uyarınca kesinleşen listelerde yer alan İl Sigorta Acentelerinden, Ali Kongu Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. Yetkilisi Ali Kongu, Bilal Zengin, Bülent Özyurt, Espo Sigortacılık Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. Yetkilisi Fatih Çelik, Mehmet Karaağaç Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. Yetkilisi Mehmet Karaağaç ve Tavşanlı Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. Yetkilisi Bülent Doğan il delegeliğine aday oldu.

Gerçekleşen seçimde, oyların eşit çıkması ile çekilen kura sonucunda,  il delegeliğine aday olan Bülent Özyurt, Mehmet Karaağaç Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. Yetkilisi Mehmet Karaağaç ve Tavşanlı Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. Yetkilisi Bülent Doğan, Kütahya’yı temsilen il delegesi olarak seçildi.

 

Haber: KUTSO Basın