Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile Kütahya Valiliği görevine atanan Sayın Musa Işın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı tanışmanın ardından Vali Sayın Işın ‘’Kısa sürede Kütahya’nın kalkınması için hepimiz faaliyet göstereceğiz ve sanayiciyi teşvik edersek, devlet olarak önündeki engelleri aşarsak başarılı olacağız. Bu süre içerisinde birlikte gayret göstereceğiz.’’ diye ekledi.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılan ziyarette, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat; sanayi işletmeleri açısından son derece önemli olan mesleki eğitimin desteklenmesi, nitelikli insan kaynağına olan ihtiyaç, finansmana erişim, lojistik olarak Kütahya alt yapısının desteklenmesi, Kütahya’da üretim kültürü ve ağır sanayi olmasına rağmen bölgenin sanayi gelişiminin iyileştirilmesi gerektiği konularına değinerek, Kütahya için öncelikli olarak; ulaşım ve turizm, tarım ve hayvancılık, sanayi en önemli konu başlıkları olduğunu belirtti.
Ziyarette, Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, tarafından Vali Musa Işın’a hediye olarak çini tabak takdim edildi.

Karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından ziyaret sona erdi.

Haber: KUTSO Basın