Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Eylül ayı meslek komiteleri toplantısı, Meslek Komitesi Başkanları ve üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantının açılışını yapan KUTSO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Alkış, meslek komitelerinin Yönetim Kuruluna sundukları konularda yapılan çalışmalara ilişkin bilgi verdi. 12 Ekim 2023 Perşembe günü saat 18.00-21.00 arasında “E-Ticarette Dijital Dönüşüm” seminerinin Gönenç Şener tarafından Odamız konferans salonunda gerçekleşeceğini aktardı.

Toplantıda, 1. Meslek Komitesi Üyesi Sefa Dülger, ‘’İçimizden Bir Ses’’ bölümünde; ‘’Seyahat Gözlemleri’’ konulu sunumunu aktararak değerlendirmelerde bulundu.

Sunumun ardından, KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat moderatörlüğünde yapılan Kütahya Değerlendirme ve İstişare Toplantısı hakkında bilgi paylaştı. İlk iki toplantının gerçekleştiğinden bahseden Yönetim Kurulu Başkanı Esin Güral Argat, Kütahya’nın önceliklerinin sıralandığı toplantıda, turizm ve ulaşım, tarım ve hayvancılık, sanayi olmak üzere üç ana başlıkta yapılacağını söyledi. Turizm ve Ulaşım konusunda ilk toplantının gerçekleştiğinden ve Turizm Master Planı ihtiyacına yönelik planlanan süreç hazırlıkları hakkında bilgi aktararak bir sonraki toplantının sanayi başlığında yapılacağı bilgisini paylaştı.

Gündemde yer alan konuların ve hitapların tamamlanmasıyla toplantı sona erdi.

Haber: KUTSO Basın