2010 yılında Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Genel Sekreterlik görevine atanan Salih Nafi Alıç, 13 yıllık hizmetinin ardından görevini Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil’e devretti.

Üniversitede görev yapan Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil’in KUTSO’da gerçekleştirilen devir teslim törenine, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu ve KUTSO Genel Sekreter Yardımcısı Ümran Kertiş katıldı.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu; görev süresi boyunca KUTSO’nun Genel Sekreterliği’nde bulunan birimlerin verimli, düzenli ve uyumlu şekilde çalışmasını sağladığı, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası’nın vizyon, strateji, hedef ve iş planları doğrultusunda yenilikçi adımlar attığı ve KUTSO’ya verdiği tüm hizmetlerden dolayı Salih Nafi Alıç’a teşekkür etti.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu, Genel Sekreterlik görevini devralan Hüseyin Feyyaz Ebeoğlugil’e yeni görevlerinde başarılar dilediler.

Yapılan değişiklik sonrasında Genel Sekreterlik görevini yürüten Salih Nafi Alıç ise Yönetim Kurulu Danışmanı olarak görevlendirildi.

Haber: KUTSO Basın