KUTSO’DA MESLEKİ EĞİTİM ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISI YAPILDI

Kütahya’da Mesleki Eğitim Çalışma Grubu Toplantısı, İşbirliği ve İyileştirme Amaçlarıyla Gerçekleşti.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ev sahipliğinde yapılan “Mesleki Eğitim Çalışma Grubu Toplantısı,” ilimizdeki mesleki eğitimi geliştirmek ve sanayi işletmelerinin nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla gerçekleştirildi.

KUTSO’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili Emin Yüce ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Tolga Eskioğlu’nun yanı sıra, toplantıya DPÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Kahraman, İŞKUR İl Müdürü Erdoğan Şahin, Kütahya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mehmet Albayrak, Kütahya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hamdi Sarıöz, Kütahya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Rahime Eşen, DPÜ Öğretim Üyesi Dr. Mehmet Erdem, KUTSO MTAL Müdürü Hasan Düzgün, KUTSO Genel Sekreteri H. Feyyaz Ebeoğlugil, ve KUTSO Yönetim Kurulu Danışmanı Salih Nafi Alıç katıldı.

Toplantı, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından “Değerlendirme ve İstişare Toplantısı” kararları doğrultusunda düzenlendi. Amacı, ilimizdeki mesleki eğitimi daha iyi hale getirmek ve sanayi işletmelerinin daha nitelikli eleman ihtiyacını karşılamak için çalışmalar yapmak olan bu çalışma grubunun ilk toplantısı gerçekleşti.

Toplantı sırasında katılımcılar, mesleki eğitim alanında karşılaşılan sorunları ve fırsatlar konusunda görüşlerini aktardılar. Bu toplantı, Kütahya’da mesleki eğitimi geliştirmek ve sanayi için daha yetkin iş gücü yetiştirmek amacıyla atılan önemli bir adımı temsil etmektedir.

Haber: KUTSO Basın