Bölgesel Kalkınma Hamlesi Bilgilendirme Toplantısı

Sayın Üyemiz,

Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliğinden, Odamıza gönderilen yazıda;

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından çalışmaları yürütülen Bölgesel Kalkınma Hamlesi programı kapsamında Ajansımızca Bölge paydaşlarından özel sektör tarafından yapılması muhtemel yatırım konularının destek kapsamına alınması ile ilgili olarak talepler toplanmaktadır. Program kapsamında, ilimiz ya da ilçemiz ölçeğinde bölgesel kalkınma bakımından önem taşıyan ve özel sektör tarafından hayata geçirilecek yatırım konularına yönelik önemli avantajlar ve destekler sağlanacaktır. Bu bağlamda, kurumunuzdan ve/veya kurumunuza üye özel sektör firmalarından destek programından yararlanmaya uygun, bölgenin potansiyelini yansıtan ve yerelin ihtiyaçlarını karşılayan özel sektör tarafından yapılacak yatırım konularını tespit etmeniz beklenmektedir.

Taleplerinizi girebileceğiniz form örneği Ek’te sunulmuş ve en geç 21.03.2024 tarihine kadar internet üzerinden doldurulması gereken forma ilişkin bağlantı aşağıda verilmiştir: https://forms.gle/7VxdpyToqYxEzJmf6  Belirlediğiniz yatırım konularını ister excel formunu doldurup resmi yazı ile Zafer Kalkınma Ajansına iletebilir, isterseniz linki verilen çevrimiçi formu doldurarak süreci yürütebilirsiniz.

Ayrıca, program hakkında bilgilendirme yapılması amacıyla Ajans tarafından 07.03.2024 Perşembe günü saat 15:00’te Kütahya OSB Konferans Salonu’nda ilgili paydaşlara yönelik “Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı” gerçekleştirilecektir.

Saygılarımızla,

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası

Genel Sekreterliği